Organisatie van evenementen in België

Evenementenbureau Le Miracle: grenzeloos feestplezier

Van personeelsfeest tot huwelijk: the sky is the limit

Viert u een succesvol jaar binnen uw bedrijf? Organiseert u een opendeurdag? Of stapt u in het huwelijksbootje? Evenementenbureau Le Miracle uit Ardooie doet uw feest bruisen. Geef uw wensen aan ons door - van locatie tot en met de drank.

Wij regelen alles voor u: sfeervolle loungemuziek of een livebrassband, een gadget met de naam van uw bedrijf of een ander origineel aandenken, een barbecue of een groot buffet, een jungle-themafeest waarbij een olifant de show steelt ... The sky is the limit!

Contacteer ons
voor meer info!

Ceremoniemeester orkestreert uw wensen

Terwijl u bijpraat met uw gasten en geniet van uw eigen feest, houdt onze ceremoniemeester de touwtjes strak in handen. Zodat alles perfect verloopt zoals u het in gedachten had. Er is op elk moment voldoende drank. De hapjes circuleren vlot. De genodigden weten waar ze naartoe moeten ... Kortom: u hoeft u nergens iets van aan te trekken, want het loopt op wieltjes.

Glamoureuze rit met onze limousine

Een sierlijke entree maken op het galabal? Of stijlvol aankomen bij de kerk waar u gaat trouwen? Huur onze limousine. In het luxueuze interieur nipt u comfortabel van uw champagne. En voor u het beseft, bent u op uw bestemming.

Wilt u een evenement op poten zetten waaraan uw gasten warme herinneringen overhouden? Contacteer Le Miracle!

Le Miracle
Onze-Lieve-Vrouwstraat 21/2, 8850 Ardooie
BTW nr 0550882695
Facebook
© 2017 lemiracle.be